04 maj, 2009

Marknad

Så är då marknaden slut för denna gång. Solen medverkade alla tre dagarna, och att det fanns köpsug märktes vid bankomaterna. Köerna ringlade lika långa vid alla tre uttagsställena. Det är ju kontanter som gäller mestadels, och på 120 000 besökare sinar det säkert förr eller senare av den varan. Utbudet var ju stort, då det fanns 700 knallar på plats.
Jag gillar vimlet av människor, och att bara gå och "inte köpa bara titta." Det går ju faktiskt att göra det i Sverige också.
Idag faller ett stilla regn över byn, och värmen bara försvann. Det är lugnt och tyst, och dom som klagade över oväsen under marknadsdagarna,får väl njuta nu då.
Jag har minnet av den mycket äldre damen som kom in på CCW:s servering. Hon hade ensam åkt buss från Stockholm för att besöka marknaden enbart. En annan "old lady," kom även hon ensam. Fikade, och måste få ta av sig en och annan tröja. Det var inte så varmt i "Övdalen" när hon for hemifrån på morgonen.
På lördagskvällen såg jag sedan den dansglada yngre publiken. Verkligen duktiga dansare! Hoppas de kommer tillbaka till parken!
Marknad är mångfald i mycket!



Posted by Picasa

Inga kommentarer: